Како да прикачите инстаграм на контакт?

  1. Како да го одврзам Instagram од контакт
  2. Откако ќе го врзате instagram да контактирате
  3. Еден начин да се поврзе инстаграм на контакт на Андроид
  4. Тај инстаграм

Ако сакате да одите на напредно ниво на социјална комуникација и да воспоставите контакт со контакт, да погледнеме пример за тоа како се иницираат двете најпопуларни социјални медиуми платформи во Русија. Во оваа статија, ние ќе ви покажеме како да прикачите инстаграм на контакт, а исто така, обидете се подетално да го разгледате начинот на кој тоа се прави на различни оперативни системи, особено, iOS и Android.

Технолошките подобрувања и, поточно, интеграцијата од инстанграмот во други социјални мрежи беше создадено одамна, Твитер, Фејсбук, Фликр и Tumblr претходно беа вклучени во нив, а во блиска 2013 година, инстанграмот беше надграден до верзија 4.1, во која стана возможно да се поврзат instagram со некој контакт. Овој факт јасно ја потврдува популарноста, проценета на милион стапки на преземања, инстаграм на рускиот пазар, но да ги разгледаме историските контакти со прашањето за историските метафори.За да започнете со тоа, ќе треба да се најавите на вашиот профил на instagram, а потоа одете на страната со вашата сметка и пронајдете ја сликата на брзината, во горниот десен агол на екранот, на вашиот мобилен уред. Потоа, со допирање, одиме на страницата [Settings].

Потоа, скролувајте низ страната, до насловот [Settings], тоа е помеѓу ставовите [Account] и [Support], и содржи сметки поврзани со табулаторот, поставувања за push-notifications, зачувајте го оригиналот ..., проверете го видео. Ние сме заинтересирани за активното поле [Поврзани сметки], правиме кликнување на него, како што е прикажано на сликата подолу.


Ние сме заинтересирани за активното поле [Поврзани сметки], правиме кликнување на него, како што е прикажано на сликата подолу

Сега сте два чекора подалеку од тоа како да ги поврзете Instagram со вашата сметка во контакт. По навигацијата до табулаторот [Поврзани сметки], отидовме на страницата [Пушти поставки] и како што е прикажано на сликата подолу, првото активно поле е вашиот профил кој ги поврзува инстанграмот во контакт, повторно, кликање на допир, на активната спојка [VKontakte] и пренасочува нас на страната со исто име.

Последниот чекор е да ги внесете вашите податоци за овластување во социјалната мрежа во контакт со следната интеграција во неа. Ајде да видиме што се случува по овластувањето во контактот, а потоа погледни го профилот на VC.Откако сте најавени, користејќи ги вашите податоци за Влез во VC, ќе бидете пренасочени на страната [Publish Settings], само сега вашето корисничко име, платформата за социјални медиуми, ќе биде наведена во контакт.

Како да го одврзам Instagram од контакт

За да прекинете врската VKontakte, од вашиот профил до Instagram, само треба да се вратите на страницата [Publish Settings] и да отидете на активниот VC таб, со името на вашиот профил. После тоа, на страната, апликација, [Vkontakte], за да извршите притискање на копчето за кликање на натписот [Unlink].Слични акции може да се извршуваат и со други, популарни социјални сајтови, па можете да видите пример на сликата погоре, поддржан од социјалниот систем. мрежи, како што знаете, повеќето од нив се познати.

Откако ќе го врзате instagram да контактирате

Кога ќе го врзате Instagram на вашата сметка во социјална мрежа во контакт, ќе бидете достапни, функцијата ќе ги сподели, вашите слики, во VC. Да го разгледаме примерот за тоа како се прави ова и каде ќе се појави твоето објавување.

Направивте убава слика, потоа ставите филтри и уредувајте ја, во последната фаза на додавање на вашата слика, вие сте на страната [Објави]. Овде можете да регистрирате hashtags, означете го корисникот, да додадете слика на мапата и да ја споделите сликата на други социјални сајтови. За да ја објавите вашата фотографија не само на Instagram, туку и во контакт, треба да го направите со допирање, со кликање на активното поле [VKontakte], по што натписот и иконата ќе станат сини, како и во вистинската слика. Сега, вообичаениот тим ќе дели, после тоа, сликата ќе се појави прва во instagram, а потоа на вашиот ѕид во контакт. Така, можете да ги објавите вашите фотографии во instagram и во контакт.


Така, можете да ги објавите вашите фотографии во instagram и во контакт

Забелешка:

Ако снимате видео, тогаш, за жал, откако го направивте горенаведената операција, нема да биде можно да го споделите, бидејќи наместо видео, само на рамка од него ќе се појави на вашиот ѕид во формат на фотографии.

Еден начин да се поврзе инстаграм на контакт на Андроид

На ист начин како и со уредите на оперативниот систем на ios, можете да поврзете инстанграм на контакт. Единствената разлика е малку изменетата апликација интерфејс. Значи, особено, наместо на менувачот, кој е одговорен за параметрите на вашиот профил, на ios уредите, на Андроид неговиот аналог е три вертикални квадрати или кругови.

Исто така, оди на страницата [Settings] на ист начин, потоа пронајдете го јазичето [Поврзани сметки] и на страната што се отвара, влезете во контактот. Програмерите се обиделе да ги направат функциите на апликацијата што е можно поедноставно, па затоа не треба да имате проблеми со тоа како да поврзете инстаграм на контакт на Андроид.


Програмерите се обиделе да ги направат функциите на апликацијата што е можно поедноставно, па затоа не треба да имате проблеми со тоа како да поврзете инстаграм на контакт на Андроид

Тај инстаграм

Способноста да се инсталира инстанграм, или поточно, поврзување на Instagram со социјалните мрежи, е многу удобна и актуелна функција, бидејќи објавувањето на други медиумски платформи може значително да ја зголеми популарноста на вашата сметка - тоа е факт. Исто така вреди да се напомене дека за малите и средните бизниси генерално е златно, во однос на погодност, функција која може да испрати пост со услуга или производ на сите поврзани социјални мрежи одеднаш.


Станете попопуларен на Instagram. Ред сака и претплатници.
Може да поставите нарачка референца .


Може да поставите нарачка   референца

IRC (Internet Relay Chat)