Како да продавате фустани преку Vkontakte?

  1. Пред да започнете со продажба на Vkontakte фустани, треба да одлучите што ќе биде потребно за ова:

Најуспешните проекти, пред сè, се поврзани со онлајн продавницата Најуспешните проекти, пред сè, се поврзани со онлајн продавницата. Особено, кога тој специјализира во продажба на облека, особено, фустани. Затоа, многу успешен проект ќе биде имплементацијата на фустани преку Интернет.

Со оглед на очигледната сезоност, овој вид на бизнис дава можност да заработите преку целата година. Во зима, есен, пролет вечер фустани, како и коктел фустани, само убава облека се потребни за млади дами да присуствуваат на различни настани, забави, и, конечно, само да се чувствуваат привлечни и елегантни. Во текот на летото, побарувачката уште повеќе остро се зголемува.

Со цел да се задоволи побарувачката на разни категории на клиенти, неопходно е да се обезбеди спроведување на фустани со различни стилови, големини и бои. Во прилог на светлината летни фустани, исто така ќе треба да вклучите паметни во опсегот на вашата виртуелна продавница. големо фустани од производителот од производителот.

Пред да започнете со продажба на Vkontakte фустани, треба да одлучите што ќе биде потребно за ова:

  1. Креирај група.
  2. Администратор - направете посебна страница.
  3. Телефонскиот број со кој ја регистрираме административната страница.
  4. Желбата да заработите!

Веќе имате група, има администратор, и сега треба да го решите најболното прашање: "Како точно да се ослободи група?"

  1. Додајте потенцијални клиенти од администраторската страница како пријатели.
  2. Покани пријатели во групата.
  3. Напиши единствени, интересни вести, публикации.
  4. Шири релевантни вистински линкови до видео, аудио.

Веќе имате група, има администратор, и сега треба да го решите најболното прашање: "Како точно да се ослободи група?
IRC (Internet Relay Chat)