Како се викаш? - Avas .. Разговор на LiveInternet - Руски сервис онлајн Дневниците

Среда, 27 Февруари 2013 02:58 + во цитатна рампа

.

Не знам, се сеќавам (знам?) Дали сегашната генерација на оваа минијатура на незаборавниот Аркадиј Раикин ... и поради некоја причина секогаш се сеќавам кога станува збор за Avast antivirus)) исклучиво асоцијативна аудио врска - но тоа не исчезнува од мојата глава, за разлика од друга препорачана бесплатна, но квалитетна заштита.

Па, слушнав многу позитивни повратни информации од луѓе чие мислење верувам во ова прашање и го утврдив. така што само парче на возење од Ц возеше далеку - и веќе многу од сè беше ослободено и отстранети заразените. Umnichka мојата мила ... заштитник! )))

ако сакате да го следите мојот пример, тука е за вас преземете линк avast

искрено извести: Да, тоа е упатување, односно ако некој од вас помине низ него, инсталира, регистрира (да ја користи годината / со подоцнежно обновување / наместо 20 дена) и да почне да користи, за што ќе има мал бонус за мојот антивирус ( кога има 7 такви бонуси - тоа ќе ми дојде како една година во форма на бесплатна годишна верзија за подобрена верзија).

сепак, со или без бонуси, но јас се уште го препорачувам за вас :)

Тагови: вести 2013 Февруари 2013 година

Цитирано 1 пат
Се допадна:

Цитирано   1 пат   Се допадна:     Ирина_ Нонова   повик по име   Среда, 27 Февруари 2013 10:24 (   референца   ) Ирина_ Нонова повик по име Среда, 27 Февруари 2013 10:24 ( референца )

Знам Avast. Се сеќавам на Авас, како да го заборавам Раикин! Про третманот е многу задоволен. И јас исто така сакам да ви кажам дека можете да живеете без Avast и без третман. Доволно е да се фрли nafik Windows и да се оди на Macintosh. Јас го направив тоа во 2005 година и немам жалење. Сега не работам за компјутер, но тој е за мене. Патем, цените на Mac се веќе сосема споредливи со Windows, некогаш некогаш биле многу повисоки. Сите сериозни професионалци работат на Mac. А сосема поинаков свет, дизајн, боја, само убава. И програмата е она што твоето срце го посакува.

Одговори Со понуда Во цитат

Знам?
IRC (Internet Relay Chat)