Отстранете ја Windows-от секоја надградба - вашиот компјутер е блокиран - Како да ја отстраните Windows-ажурирањето во секое време - вашиот компјутер е блокиран

 1. Отстранете ја Windows-от секоја надградба - Вашиот компјутер е блокиран (Водич за отстранување) - Како...
 2. Како да ја отстраните ажурирањето на секое време на Windows - Вашиот компјутер е блокиран од компјутер...
 3. Користете ја Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокирана алатка за отстранување за да го...
 4. Упатство за корисникот: Како да користите надградба на Windows во секое време - вашиот компјутер е...

Отстранете ја Windows-от секоја надградба - Вашиот компјутер е блокиран (Водич за отстранување) - Како да се отстрани Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокиран

Отстранете ја Windows-от секоја надградба - Вашиот компјутер е блокиран (Водич за отстранување) - Како да се отстрани Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокиран

Опис: Windows Anytime Upgrade - вашиот компјутер е заклучен

Windows ажурирања Секоја надградба - вашиот компјутер е заклучен, ова се лажни пораки. Оваа предупредувачка порака ја испраќа катастрофалната програма на изнудувачите, наменета од сајбер хакерот. Главната цел на овој малвер е да се создаде хаос, како и хаос во онлајн умот на корисникот. Како по правило, корисник на компјутер разбира дека оваа апликација се занимава со орган. Но, реалноста е сосема друга. Надградба на Windows во секое време надградба - вашиот компјутер е блокиран со тврдења дека мора да го прекршите сајбер-законот, заедно со објавување на содржини за возрасни на страницата и да украдете приватност, како и да копирате точни детали за правото. Плаќате парична казна за да ја отклучите вашата веб-страница, исто така.

Ажурирања на Windows во секое време надградба - вашиот компјутер е целосно блокиран, ништо друго не е измама, затоа што хакерите ја користат стратегијата за онлајн плашиш на еден корисник за да платат казна како и секој друг. За време на замрзнување на вашата веб-страница, може да украде некои корисни финансиски информации, вклучувајќи лозинка, корисничко име, корисничко име, број на кредитна картичка, детали за банкарска сметка, лична карта за трансакција, уникатен идентификациски број, SSN информации, IP адреса, детали за е-пошта и многу повеќе. Затоа, препорачливо е да се ослободите од надградбата на Windows Anytime Upgrade - вашиот компјутер е заклучен надвор од вашиот систем најбрзо што можете за време на откривањето.

Затоа, препорачливо е да се ослободите од надградбата на Windows Anytime Upgrade - вашиот компјутер е заклучен надвор од вашиот систем најбрзо што можете за време на откривањето

Како да ја отстраните ажурирањето на секое време на Windows - Вашиот компјутер е блокиран од компјутер (рачен пристап)

Чекор 1: Подигнете го компјутерот во безбеден режим со мрежно поврзување

 • Прво, стартувајте го системот со притискање на F8

Прво, стартувајте го системот со притискање на F8

 • Со напредните опции за мени за подигање, изберете безбеден режим за да го стартувате компјутерот во безбеден режим.

Чекор 2: Завршете го процесот од Task Manager

 • Отворете го Управувачот со задачи за Windows со притискање на „Ctrl + Alt + Del“

Отворете го Управувачот со задачи за Windows со притискање на „Ctrl + Alt + Del“

 • Потоа кликнете со десното копче на процесите поврзани со Касперски и кликнете на копчето „Заврши процес“.

Чекор 3: Ослободете се од непознатата програма со помош на контролниот панел

На Windows XP

 • Кликнете Start - Control Panel, потоа кликнете двапати на опцијата "Додај или отстрани програми".
 • Изберете ги програмите што сакате да ги отстраните кликнете на копчето Уреди.
 • Кликнете Да, кога ќе биде побарано да ги отстраните конформациите.

Кликнете Да, кога ќе биде побарано да ги отстраните конформациите

На Виндоус 7 / Виста

 • Отворете го контролниот панел од менито Start и кликнете на опцијата „Деинсталирај програма“ во делот „Категории на програми“. Во класичен приказ, кликнете двапати на иконата "Програми и одлики".
 • Во Windows "Програми и одлики", изберете ја програмата и кликнете на "Отстрани".
 • Кога ќе побарате потврда, кликнете Да.

На Windows 8 / 8.1

 • Прво, отворете го „контролниот панел“ од почетниот екран
 • движете надолу и изберете ја опцијата „Повеќе поставување“.
 • Во "Control Panel", кликнете на "Избриши варијанта на програмата" во делот "Програми". Во класичен приказ, кликнете двапати на иконата "Програми и одлики".
 • Во "програмата и покажа" Windows ја изберете програмата или кликнете на опцијата "Избриши".
 • Ако ве прашаат да го потврдите бришењето, кликнете Да.

Чекор 4: Отстранете ја ажурирање на секое време на Windows - Вашиот компјутер е блокиран со употреба на Уредувач на регистар

 • Отворете го прозорецот „Run“ од менито Start, внесете „Regedit“ и кликнете на копчето „OK“ за да го отворите уредникот на регистарот.

Отворете го прозорецот „Run“ од менито Start, внесете „Regedit“ и кликнете на копчето „OK“ за да го отворите уредникот на регистарот

 • Потоа, отстранете ги сите записи поврзани со Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокиран закана

Користете ја Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокирана алатка за отстранување за да го отстраните Windows-от секое ажурирање - Вашиот компјутер е блокиран

Тоа е најдобрата алатка што може да го заштити вашиот систем Виндоус од Windows надградби во секое време - Вашиот компјутер е блокиран закани. Во суштина тоа е алатка што не само што ја отстранува опасната закана од компјутерот, туку и ги оптимизира перформансите на компјутерот, колку долго ја ажурирате верзијата на софтверот. Овозможува целосна заштита на вашиот компјутер од штетни закани и го штити вашиот систем од паѓање. Покрај тоа, таа имаше можност лесно да го надоградува својот софтвер, како и да го заштити компјутерот од идните воведени инфекции. Тој е компатибилен со сите системи базирани на Виндоус.

Упатство за корисникот: Како да користите надградба на Windows во секое време - вашиот компјутер е блокирана алатка за отстранување

Рестартирајте го системот и кога ќе се појави логото на Windows, напишете F8. Потоа изберете ја опцијата „безбеден режим со мрежна поддршка“ за да го отворите компјутерот во безбеден режим.

Чекор 1: Кликнете на копчето за да ја вчитате алатката за автоматско отстранување.

Чекор 2: По инсталирањето на алатката, се појавува кратенка на работната површина за извршување на оваа програма.

Чекор 3: Корисникот може да ја видите Windows Anytime надградбата - Вашиот компјутер е блокиран од панелот за преглед со сите детали.

Чекор 4: Селективното скенирање ви овозможува да скенирате кој било специфичен дел на вашиот компјутер, вклучувајќи меморија, rootkit, датотеки, колачиња или регистар.

Чекор 5: Функцијата System Guard мора да се користи за да се блокираат сите нови закани во иднина.

Чекор 6: „услуга за упатување шпиони“ е вградена функција на алатката што дава целосни информации за инфекцијата.

Чекор 7: мрежа на нелегални процеси на час блокиран од Windows Anytime Upgrade - Вашиот компјутер е блокиран да работи, како и да се дистрибуира преку мрежата.

IRC (Internet Relay Chat)