Разбирање на грешка во javascript се случи во главниот процес: што да направам?

 1. Зошто се појави грешка?
 2. Корекција на грешки Фатална грешка во JavaScript се случи во Discord
 3. Наместо заклучок

Ако апликацијата Раздор инсталирана на вашиот личен уред одеднаш се затвори и се појави грешка на екранот. Се случи фатална грешка во JavaScript, тогаш во повеќето случаи ова е проблем со оперативниот систем на кој уредот работи.

Како по правило, грешките од овој вид можат да бидат коригирани со едноставни и едноставни манипулации. Како да се справите со проблемот во работата на програмата Раздор, ако за време на неговото лансирање или за време на неговото работење личниот уред дава грешка И дали се случи фатална грешка во JavaScript?

Зошто се појави грешка?

Самата фраза А, фатална JavaScript, настанала грешка укажува на тоа дека се појави грешка при извршувањето на одредени JavaScript скрипти.

JavaScript е главниот програмски јазик кој се користи за креирање бројни апликации, вклучувајќи го и Discord. Како што споменавме порано, настанала фраза А фатална грешка на JavaScript што укажува на присуство на оштетени или неправилно работени датотеки во оперативниот систем инсталиран на личниот уред.

Но, покрај ова, постојат уште неколку причини зошто фразата А се појавува на екранот на уредот: се случи фатална грешка во JavaScript:

 • во случај на појава на софтверски конфликти Раздор со други комунални услуги;
 • при замена на верзијата на Раздор со понова верзија - не избришани датотеки може да ја попречат работата на програмата;
 • застарен софтвер на самиот личен уред;
 • присуството на вируси.

во случај на појава на софтверски конфликти Раздор со други комунални услуги;  при замена на верзијата на Раздор со понова верзија - не избришани датотеки може да ја попречат работата на програмата;  застарен софтвер на самиот личен уред;  присуството на вируси

Корекција на грешки Фатална грешка во JavaScript се случи во Discord

За да се елиминира грешката од сличен план, неопходно е да се извршат следните манипулации:

 1. Одете во менито Старт.
 2. Можеме да извршиме Run или да го повикаме овој таб со комбинација на копчиња Win + R.
 3. Во прозорецот се појави во следната фраза% localappdata% и% appdata%. Ова ќе ни овозможи да ги отвориме скриените папки за да ги исчистите.
 4. Наизменично, одете до секоја од наведените папки и избришете ги сите датотеки во името на кои се појавува зборот d
 5. Сега треба целосно да го исклучите гласникот. D Најдобрата опција е да отидете до менаџерот на задачи, што е најлесно да се јавите со кратенка на тастатурата Ctrl + Alt + Del и да ја отстраните задачата Discord од работа.
 6. Следно, избришете ја програмата целосно од вашиот уред и повторно инсталирајте ја.

Ако правиш се што е правилно, тогаш по повторно инсталирање на Messord Messenger треба да работи правилно.

Во случај кога за време на анти-вирус скенирање уредот укажа на присуство на грешки и вируси во самата програма, тогаш прво на сите е неопходно да се исчисти компјутерот од малициозни датотеки.

Ако по оваа грешка Се случи фатална JavaScript грешка за време на работа Discord продолжува да се појавува, тогаш треба да ја инсталирате програмата во согласност со алгоритмот опишан погоре.

Наместо заклучок

И на крајот од публикацијата би сакал да го кажам следново: Discord е релативно нов производ кој има многу корисни функции и ви овозможува да комуницирате со пријателите на гејмерите без да ја напуштите вашата омилена компјутерска игра.

Поради фактот дека овој гласник се појави не толку одамна, неговите понапредни софтверски компоненти понекогаш може да се совпаднат со оперативниот систем на личниот уред на кој е инсталиран Discord.

Затоа, не плашете се кога се појавува прозорец за грешка на екранот на уредот. Се случи фатална грешка во JavaScript. Вие само треба да ги извршите горенаведените манипулации и проблемот ќе биде решен!

Зошто се појави грешка?
Зошто се појави грешка?
IRC (Internet Relay Chat)