Tera Online - уште една измама или криптовалентна заработка?

  1. Под општа бучава Приходите за криптовалентност можеби е најсветлиот тренд во областа на онлајн инвестициите...

Под општа бучава

Приходите за криптовалентност можеби е најсветлиот тренд во областа на онлајн инвестициите во 2017 година. Неверојатната стапка на раст на Биткоин и богатите алткионови, како што се Етереум, Даш, Монеро го привлекоа вниманието не само на искусни инвеститори, туку и на медиумите.

Медиумите, за возврат, трубаше за новиот финансиски поредок во такви количини дека информациите што одреден Биткоин се искачиле до 5 илјади долари се дискутирале и од бабите во минибусот.

Се разбира, слични информации за успехот на криптоинвесторите стигнаа и до жителите, кои се упатија кон Интернет во потрага по заработка. И тука тие се среќаваат со обични гласаме за арамии со сите отворени раце.

Да, да, лидерите на овој занает не можеа да се држат настрана од битката хистерија, па почнаа да ги развиваат своите проекти, за што, како што излегува, нема ништо друго освен измама.

Проекти со мали букви

Тера Онлајн е еден од овие "методи за заработка". Што сме подготвени да понудиме? Прво на сите, како што често се случува, прекрасно видео во кое ќе ни биде кажано за неверојатни профити кои се добиени со еден клик на глувчето.

Видеото е навистина многу светло, тука имате елегантни костими и девојки во фустани. И, се разбира, ветувањето за огромен приход. Општо земено, другарските актери (и на екранот се навистина актери) ни го објаснуваат концептот за заработка на клучните криптовектации - Биткоин и Етериум. Забележете дека актерите искрено го читаат својот искрен говор од екран на прозорците, кој се наоѓа зад камерата. Забележете ги ветувањата за скапи подароци од банката. Да, другари тврдат дека нивната банка им дава на користење услуги. Името на банката не се вика.

Исто така, во процесот на раскажување, не се објавуваат детали за техничката компонента. Но, корисникот може да заработи пари, правејќи ништо едноставно со надополнување на состојбата на неговата сметка и активирање на копчето.

Како функционира? Што е засилено? Никој не кажува. Но, пакетот пари во рацете на еден од "хероите", заедно со приказни за остварување на соништата, дејствуваат како што треба. Веќе постојат прегледи на Интернет за тоа како сиромашните лековерни луѓе инвестираат во овој "систем за избраните".

Акционен план

Во принцип, нема потреба да го наведете проектот "Tera Online", бидејќи повеќето од овие сајтови прават истото. Вие сте привлечени од ветувањето за профит, додека вие не треба да правите ништо, програмата ќе стори сé за вас. Нема цитати, Exchange Exmo и други работи. Вие само минувате низ ушите со термини и имиња на Биткоин и Етериум.

Потоа бараат да ја надополнуваат сметката на страницата. Тоа е смешно што за такво тргување со CRYPTO, дури не треба да започнете паричник за криптоуваж. Вие ја надополнувате вашата сметка со банкарска картичка. Во најдобар случај, вие едноставно дадете одредено количество (200-300 американски долари). Во најлош случај, на страницата е забележан бројот на вашата картичка и CV2 шифрата. Ова е повеќе од доволно за да ги потрошите сите пари на картичката без ваше знаење. Добро е дека PIN-кодот не е поставен, иако пристапот до пари може да се добие без него.

Очигледно е дека вашиот сопствен приход во оваа област ќе биде нула. Можеби сте слушнале за магичните канадски берзи, регистрирани во Украина, кои разменуваат cryptocurrency во ваша корист? Тука методот на измама е многу попримитивен и дизајниран за најискусната публика. Ако на таа "берза" најмалку ви е потребна способност да пренесете пари на пари во криптовалентност, така што примачот не може да се пронајде, тогаш тука ќе ја надополнувате банкарската сметка на лицето.

Зад целата работа е очигледна група измамници кои ангажирале актери на ниво на Театарот за млади и изнајмиле простор за еден ден на снимање. Но, на програмер, за жал, скржавиот. Веб-страницата на оваа магична програма е редовен стандарден образец со формулар за праќање пари и исто видео како содржина.

Дали платата е вистинска?

Во такви измами - очигледно не. Ако, се разбира, не го земајте ова. Ние во никој случај не ви препорачуваме да го развивате, а камоли да инвестирате во вакви проекти.

Индустријата за криптовалентност, иако не е сосема легална, сепак обезбедува доволно можности за заработка. Да бидам искрен, се што ви треба е пари (дури и помалку од 200 долари), па дури и помалку трпеливост.

Анализирајте ги нашите материјали, изберете ја валутата што ви треба и заработувате на своите наводници. Тоа е целата тајна на успехот на Биткоин, Етер или било кој друг. криптата . Овде, само треба да го најдете разменувачот и да помогнете на валутата од интерес за вас, ако не и да ја наплатите износот со помош на славини и упати пријатели. Разбирам дека валутите се зголемуваат пропорционално на нивната популарност. И оваа популарност е многу поширока од видеото на некои измамници.

Што сме подготвени да понудиме?
Како функционира?
Што е засилено?
Можеби сте слушнале за магичните канадски берзи, регистрирани во Украина, кои разменуваат cryptocurrency во ваша корист?
Дали платата е вистинска?
IRC (Internet Relay Chat)